Gör din egen godiskorg

FÖR ÅRETS ALLA JULGÅVOR OCH JULKORGAR – TRYCK HÄR!

Välj Din egen godiskorg online – få den precis som du vill, för alla stunder!

Att ge bort en godiskorg eller en konfektkorg är alltid en bra idé. Oavsett om du som företag ska ge en godiskorg till jul till dina anställda eller om du bara vill skämma bort någon du tycker om med en härlig godiskorg så är Konfektbutiken det rätta valet. Hos oss hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment med godiskorgar, konfektkorgar och julkorgar i allra högsta klass. Alla fina korgar är fyllda med den bästa, inslagna konfektyren och vi kan lova dig att godiskorgar är den bästa presenten för privatpersoner och företag.  Du bestämmer själv vilken godiskorg du vill och hur den ska skickas. Oavsett om ni ska ha 1 eller 1000 godiskorgar så är Konfektbutiken det rätta valet.

Hur funkar det att välja sin egen godiskorg för företag och privatpersoner?

Hos Konfektbutiken köper du godiskorgar online för alla stunder. Oavsett om du vill ha en julkorg med godis till dina anställda, en vacker godiskorg som present eller en företagsgåva med choklad så hittar du det hos Konfektbutiken. Oavsett om det är en eller flera hundra godiskorgar garanterar vi att de kommer bli oerhört uppskattade. Alla de godiskorgar, konfektkorgar och julkorgar som Konfektbutiken erbjuder är av högsta kvalité. Vi handplockar alla korgar och vi kan således garantera att julkorgarna, godiskorgarna, presentkorgarna och konfektkorgarna är av allra högsta klass. Välj din favorit till godiskorg bland ett av Sveriges bredaste sortiment av presentkorgar och gåvokorgar.

Leveranstiden är för oss väldigt viktig! Även om du skulle råka vara ute i sista sekund kommer vi göra allt vi kan för att tillgodose dina behov. Vi har våra produkter i eget lager och dessutom har vi resurserna för att snabbt kunna plocka dina godiskorgar, julkorgar och konfektkorgar. 

Vi arbetar i moderna och fräscha lokaler med de allra bästa produkterna. Vi värdesätter dig som kund och att överträffa dina förväntningar. Skulle det uppstå några frågor eller om du behöver hjälp med order är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att omgående svara på dina frågor. Beroende på storlek av order och om det är högsäsong eller ej så är normal leveranstid 1-4 dagar.

Vad innehåller Konfektbutikens godiskorgar?

Eftersom vi vet vad som uppskattas och att vi alltid vill överträffa era förväntningar så fyller vi enbart våra godiskorgar, presentkorgar, gåvokorgar och julkorgar medgodis, choklad, kola, lakrits och konfektyr som vi vet är gott och som är av den bästa kvalitén. Vi handplockar vårt sortiment och ser till att godiskorgarna är fyllda med godis som mottagaren vill ha. I gåvokorgarna, presentkorgarna, godiskorgarna och julkorgarna hittar du god och fin choklad från kända märken som Fazer, Marabou, Lindt, Riesen och Cloetta. Du hittar även goda kolor med fräscha smaker likväl som du hittar en god blandning av hårda och mjuka karameller innehållandes lakrits och frukt. Godiskorgarna innehåller något för alla och de passar vuxna lika bra som de passar barn.

Våra godiskorgar, gåvokorgar, presentkorgar och julkorgar är den perfekta julklappen och gåvan för företag. Exklusiva godiskorgar gör sig lika bra som företagspresent som present till den du håller kär.

Kan jag beställa godiskorgar till vårt företag?

Vi hjälper både företag och privatpersoner med sina godiskorgar. Oavsett om du vill beställa 1 eller 1000 korgar så hjälper vi dig. För oss är ingen varken för stor eller för liten som kund. Årligen skickar vi tusentals konfektkorgar, julkorgar, godiskorgar och korgar med choklad i hela Norden och vi ser med glädje framemot att hjälpa även er.

Vi skickar våra populära godiskorgar hela året. Oavsett om det handlar om en julgåva, påskpresent eller sommarpresent så finns vi här för er. Vi lyssnar på vad ni vill ha och vi anpassar oss alltid efter era önskemål. Vi hjälper er med personliga hälsningar, innehåller för allergiker, inslagning i era färger och allt annat som ni kan tänkas önska er. För oss finns det bara en enda sak och det är att överträffa er förväntningar. Därför är vi en av de största leverantörerna av godiskorgar och presentkorgar med choklad, godis och konfektyr.

Vi vill ge godiskorgar till våra anställda som present och julgåva, hur gör vi?

Att ge en vacker godiskorg eller presentkorg till era anställda är en ypperligt bra idé oavsett om det är en julgåva, present eller företagsgåva. Oavsett om det handlar om en julklapp till era anställda, en företagsgåva eller bara en fin present så är det alltid en uppskattad present och vi hjälper er att ta fram en godiskorg full av godis som ni vill ha. Oavsett om ni har speciella önskemål, tankar eller idéer så fixar vi det. Likväl hjälper vi er med leverans av era korgar. Vi ser till att leverera dem till en och samma adress eller så ombesörjer vi att skicka dem direkt hem till mottagarens dörr. Valet är ert och vi gör allt för att hjälpa er.

Vill ni ha alla godiskorgar till en och samma adress? Lägg då er beställning direkt på www.konfektbutiken.se

Vill Ni ha dem skickade direkt hem till mottagarna, vill ha en offert eller har speciella önskemål? Maila då till info@konfektbutiken.se så återkommer vi inom kort!

FÖR ÅRETS ALLA JULKORGAR OCH JULGÅVOR HOS KONFEKTBUTIKEN – TRYCK HÄR!

Du har just lagt den här produkten i varukorgen: