Om Konfektbutiken.se

Köpa Premium godis - fin konfekt Online till företag & anställda

Konfektbutiken är det självklara valet när det kommer till företagsgåvor med godis, påskägg med godis, julkorgar med godis, godiskorgar, godisgåvor samt konfekt, lakrits och choklad. Hos Konfektbutiken kan du köpa företagsgåvor för alla stunder, premiumgodis, köpa premiumchoklad och köpa fin konfekt. Med ett av Sveriges största och fräschaste sortiment av påskägg med godis, godiskorgar och julkorgar gör vi dig inte besviken! Vi är ett av ledande företagen i Sverige med våra godisgåvor och ett kvitto på detta är alla våra återkommande kunder.

Hos oss hittar du påskägg med godis i alla dess storlekar. Oavsett om du vill ha stora påskägg med godis eller små påskägg med godis så finner du det hos oss på Konfektbutiken. Våra fina plåtägg med godis är alltid populära likväl som våra godiskorgar alltid gör succé. Till jul hittar du ett av Sveriges bästa sortiment av julkorgar med godis, godisgåvor och företagsgåvor av toppklass. Dessutom hittar du choklad från världens alla hörn online på nätet. Från den lilla tillverkaren i Sverige till de allra största och mest berömda chokladmästarna. Älskar du lakrits, och delar vår passion för det svarta guldet, hittar du mängder av kvalitetslakrits från Sverige men även härliga smaker från andra länder. Vår konfekt är den bästa och vi väljer våra sorter med omsorg. Endast det bästa är bra nog, för det förtjänar du!

Hos Konfektbutiken hittar du ett enormt sortiment av premium godis, premium choklad, premium lakrits online till företag & anställda. Du hittar alla gåvor du behöver, på ett och samma ställe. Hos Konfektbutiken köper du de bästa påskäggen med godis online på nätet likväl som du köper de bästa godiskorgarna och julkorgarna med godis online på nätet till anställda, kunder, vänner och samarbetspartners.

Vi älskar konfekt i alla dess slag och har den rätta för alla stunder, oavsett om du ska ge konfekt i present eller om den är till dig själv. För oss är konfekt viktigt och därför är vi riktigt bra på det. Hos Konfektbutiken erbjuds alltid ett stort utbud av läcker kvalitetschoklad, premiumlakrits, läckra godiskorgar, fina konfektpresenter och fräscha smaker. Hitta din nya favoritsmak eller köp hem klassikern – oavsett vad hittar du den hos Konfektbutiken!

Vi på Konfektbutiken tycker bara att den bästa konfekten är bra nog. Därför är vi noggranna när vi väljer ut vårt sortiment. Vi vill erbjuda god konfekt, lakrits och choklad med bra kvalité och härliga smaker där fokus ligger på hantverket och bra råvaror. Genom ett sortiment med de bästa, handplockade varumärkena och den fräschaste konfekten lever vi upp till detta, för det är våra kunder värda! 

Du kan aldrig få för mycket konfekt och därför är Konfektbutiken under ständig utveckling när det gäller lakrits, choklad och konfekt. Vi vill erbjuda Sveriges bästa och största sortiment av konfekt och därför utvecklar vi hela tiden vårt sortiment, service och erbjudande! Har du synpunkter på oss eller förslag på hur vi kan bli bättre, tveka inte att höra av dig! Vi vill gärna prata med dig!

Kontakta oss!

Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Har du frågor, funderingar, önskemål, eller något annat du vill prata om är du alltid välkommen att kontakta oss på info@konfektbutiken.se

Företagsinformation

Konfektbutiken
Orgnummer: 559088-2873
Storgatan 9, 392 32, Nybro

Kontakta oss

Kundtjänst
075 – 75 75 770
info@konfektbutiken.se