Kolsvart – det svarta guldet!

Kolsvart – det svarta guldet!

Lakrits är en konfekt som berör. Den finns i mängder av smaker, former och utseenden men gemensamt har de alla den genuina och fantastiska smaken. Det finns ingen stund där en riktigt god lakrits inte passar in. Konfektbutiken.se vet att lakrits är typ det bästa som finns. Vi bryr oss om lakrits och uppskattar när smakerna finns där och när kvalitén är den rätta. Därför väljer vi bara sådan lakrits vi vet håller måttet!

Ett lakritsmärke vi tycker håller måttet är Kolsvart. Denna fantastiska lakrits från Malmö är så underbart god. Genuina smaker kombinerade med nya trender och kombinationer gör detta till en riktigt härlig lakrits. Dessutom kombineras Kolsvart sin lakrits med riktigt trevliga förpackningar. Något som gör att lakritsen är lika trevlig att ge i present som att äta själv!

Kolsvart är den svenska tillverkaren som startade 2012 och som vill sätta sin lakrits på kartan. Signumet är att den alltid ska vara färsk och så naturlig som möjligt. Med klassiska smaker i kombination med nya och spännande finns det alltid något gott att se framemot från Kolsvart. På Konfektbutiken finner du massor av sorter från Kolsvart att välja bland!

Visst blir du sugen på lakrits från Kolsvart? Klicka hem din nya favoritsmak redan nu!

Dela det här inlägget