Konfektbutiken – Konfekt för alla stunder!

Konfektbutiken – Konfekt för alla stunder!

Konfektbutiken är den rätta platsen för dig som älskar konfekt, lakrits och choklad i världsklass. Vi är kräsna med våra produkter och vill enbart erbjuda choklad och lakrits som är god, håller hög kvalité och som vi kan göra prisvärd för dig. För just du är lika viktig för oss som konfekten är! Utan dig kan vi inte bli bättre och framförallt kan vi inte, utan dig, sprida god konfekt för alla stunder!

Hos Konfektbutiken finner du choklad från världens alla hörn. Mörk choklad, ljus, choklad, smaksatt, kakor, bräck och praliner. Variationerna är oändliga men det viktiga är smaken. Oavsett om chokladen är till dig, en kär vän eller fin present har vi det rätta för dig! Är du osäker på vad som är gott så kontakta oss. Ring, maila, chatta med oss i sociala medier eller hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi tycker om att vara personliga!

När det gäller lakrits har Konfektbutiken allt du behöver. Kvalité rakt genom med smaker som är outstanding. Kombinera med vackra presentaskar eller köp direkt hem till dig. Vi kan rekommendera att gå utanför dina smakpreferenser och testa något nytt. Det finns så fina lakritssmaker hos Konfektbutiken att du inte kan få nog!

Konfektkorgar, med marknadens bästa konfekt. Vi fyller alla våra korgar, askar, tråg och förpackningar för hand med ett sortiment som är i världsklass. Supergod konfekt av den bästa sorten där vi sedan vackert slår in förpackningen och dekorerar stilfullt. Lika trevlig present till personalen som värdinnan eller som att ha hemma på rumsbordet.

Med andra ord; välkommen till Konfektbutiken.se. Här finner du konfekt för alla stunder, alltid i toppklass och till bra pris!

För nyheter, tips, recept och mycket annat gott, följ oss på sociala medier!

Facebook: Konfektbutiken
Instagram: Konfektbutiken

Välkomna!

Dela det här inlägget