Lakrids by Johan Bülow – riktigt bra lakrits!

Lakrids by Johan Bülow – riktigt bra lakrits!

Konfektbutiken är det rätta stället när det kommer till konfekt, lakrits och choklad. Vi satsar fullt ut på allt av det goda samtidigt som vi är noggranna med vårt sortiment. Vi handplockar våra varumärken och väljer med omsorg ut vilken lakrits, choklad och konfekt som vi ska erbjuda till dig.

Ett av våra riktigt goda och fina märken är Lakrids by Johan Bülow. Den danska tillverkaren vet verkligen hur lakrits ska tillverkas och hur den ska smaka.

Lakrids by Johan Bülow, och dess skapare Johan Bülow, tillverkar lakrits av absolut högsta klass och kvalitet. Ett unikt hantverk där inget lämnas åt slumpen utan det är ständig fokus på att tillverka den bästa och godaste lakritsen. Klassiska smaker kombineras med nya för att framställa lakrits men även praliner och choklad i kombination. Har du inte testat den danska lakritsen har du missat något.

Vi på Konfektbutiken är stolta att kunna erbjuda dig mängder av riktigt bra lakrits från Johan Bülow. Med ett riktigt stort sortiment är vi säkra på att du kommer hitta någon smak som du kommer vilja ha!

Vad väntar du på? Klicka hem din nya favorit direkt!

Dela det här inlägget