Lakrits från kolsvart – dagens to-do!

Lakrits från kolsvart – dagens to-do!

Äntligen har det blivit helg och lördag. Denna fantastiska dag man längtar till så mycket. Må hända att det kan vara ledigheten, stillheten och de roliga aktiviteterna som lockar men vi tror i allafall att lördagen är veckans bästa dag för att man får äta lördagsgodis! Och självklart blir det inte vilken konfekt som helst på lördagen utan det blir lakrits!

Konfektbutiken har ett oerhört stort sortiment av premiumlakrits i alla olika smaker! Här finns allt från sött, salt, smaksatt, med choklad och utan choklad. Klassiska smaker eller nya, det är helt upp till dig. En lakrits vi kommer njuta av idag är den från Kolsvart!

Kolsvart har, precis som Konfektbutiken, ambitionen att vara bäst. Kolsvart älskar lakrits och de älskar att testa nytt. Deras ambition är att göra det enkla bäst, vilket alltid är det svåraste. De fokuserar på att hitta en perfekt balans mellan smak, renhet och konsistens. Dessutom älskar de att överraska med nya smaker och upplevelser.

Så idag blir det att njuta av Kolsvarts fantastiska lakrits hela dagen. Testa du också! Du hittar hela sortimentet hos Konfektbutiken!

Dela det här inlägget