Lakrits i alla dess former!

Lakrits i alla dess former!

Har ni också något som ni bara älskar? Det kan ju självklart vara en person, en sak eller en plats men oftast finns det också något inom konfektens värld som är det där lilla extra. Vi på Konfektbutiken älskar naturligtvis tre saker; konfekt, lakrits och choklad. Idag är en sådan dag där lakritsen är lite mer i fokus.

För vem gillar inte en riktig mjuk och tuggvänlig lakrits med karaktäristisk sötma med ett stänk av chili. Eller en riktigt salt lakrits en varm sensommardag eller en chokladdoppad lakritspralin till en kopp nybryggt kaffe. Stunderna då lakrits passar är oändliga och det är upp till dig att njuta av den. Det vi gillar med lakrits, förutom de goda smakerna och valmöjligheterna, är att den går att njuta av vid så många tillfällen. Lakrits är lika härligt till fredagsmyset som till eftermiddagskaffet eller när blodsockret är dåligt.

På Konfektbutiken.se kan du välja bland ett gediget, handplockat sortiment av lakrits som vi är riktigt stolta över. Välj bland lakrits från små tillverkare till världsledande. Den gemensamma nämnaren är dock kvalitén och smakerna. Vi garanterar att du inte blir besviken på vårt sortiment samtidigt som vi uppmanar till att våga prova! Kombinera din klassiska lakrits med en ny, spännande sort. Vad har du att förlora?

Beställ hem din lakrits nu!

Dela det här inlägget