Vi provar oss fram till godaste smakerna av den italienska chokladen

Vi är noggranna när vi handplockar våra italienska varumärken och dess choklad. Vi vet att bara det bästa är bra nog, därför provar vi oss fram till de godaste smakerna och de härligaste kombinationerna. Den italienska chokladen är för oss den kärleksfulla gåvan, den varma hälsningen och den lyxiga smakupplevelsen. Därför lämnas inget åt slumpen när vi väljer ut den rätta chokladen.

Vi på Konfektbutiken arbetar ständigt med ett levande sortiment. Vi kompletterar med nya varumärken, spännande sorter, nya smakkombinationer och moderna mixar. Det är viktigt och betydelsefullt att du hela tiden hitta nya godsaker att välja på. Därför kan vi garantera dig att den italienska chokladen är alldeles för god för att inte testas!

Vad kännetecknar den italienska chokladen?

Italien är ett land som är känt för sin matlagning. Den enkla smaksättningen som ändå blir sådär komplex och god som du bara kan drömma om. Likadant är det med chokladen. Det är i det enkla som hemligheten finns när det kommer till italiensk choklad. Här tummas det varken på kvalité eller smak. Det får inte ske några misstag eller något slarv när chokladmästarna från Italien skapar sina mästerverk. Blir inte resultatet bra nog så är det bara att göra om. Detta må också vara anledningen till att chokladen från Italien blivit omåttligt populär.

Förutom den riktigt bra chokladkvalitén så kännetecknas de italienska produkterna oftast av vuxna smaker. Amaretto, chokladkrämer, genuina fyllningar och praliner med mörka toner av kaffe och mandel. Magiskt goda chokladsammansättningar som förpackas i vackra plåtaskar eller stilrena chokladkartonger. Helt enkelt en kärleksfull gåva eller den perfekta presenten till dig själv.

Har Konfektbutiken italiensk choklad från Sorini?

Hos Konfektbutiken hittar du massor av god choklad från Italien. Vi arbetar med flera varumärken och vi är noggranna med vilka sorter som vi erbjuder. Ett av de många varumärken vi arbetar med är Sorini.

Sorini är en italiensk chokladfabrik belägen i Cremona som är en mindre stad en bit utanför Milano. Chokladfabriken Sorini har varit med länge och deras sortiment och utbud har under åren förändrats, dock alltid i positiv bemärkelse. Sorini kännetecknas av krämiga chokladkulor i olika smaker som vackert förpackas i fina plåtaskar med retromotiv. När du äter choklad från Sorini tas du med ut på en exklusiv smakresa som du aldrig vill ska ta slut. De härliga chokladtonerna smälter i munnen och dess hörliga fyllning skapar en symfoni du vill ha mer av. Att ge bort denna goda choklad är dessutom alltid ett bra tips.

Har Konfektbutiken några plåtaskar med italiensk choklad?

Att ge italiensk choklad i present är alltid att föredra, framförallt om den kommer från Konfektbutiken. När du väljer choklad från vårt breda sortiment kan du vara säker på att vi valt ut den bästa chokladen med de bästa smakerna.

En riktig storsäljare i vårt sortiment är de fina plåtaskarna med italiensk choklad från Sorini. Dessa vackra askar köps inte bara för dess goda innehåll utan även för många samlar på askarna. Välgjorda plåtaskar med retromotiv som skapar en förtrollande känsla. En fin inredningsdetalj eller perfekt förvaring för dina egna chokladpraliner.